YRITYS

Kuljetusliike Fingerroos Oy on vuonna 1996 perustettu perheyritys ja kokemusta kuljetusalalta on kertynyt yli 60 vuotta. Omistajana toimiva Calle Fingerroos on kolmannen polven kuljetusalan yrittäjä, seuraten isänsä Ari Fingerroosin ja isoisänsä Leo Fingerroosin jalanjälkiä.

Tarjoamme laadukasta kuljetuspalvelua, ammattitaitoiset kuljettajat, sekä nykyaikaisen eri kuljetustarpeisiin muokattavan kaluston.
Laajan ja monipuolisen yhteistyöverkoston avulla
pystymme vastaamaan erilaisiin kalustotarpeisiin ja suuriinkin volyymivaihteluihin. Liikevaihdostamme suurin osa syntyy pitkäaikaisten, alansa johtavien toimijoiden kanssa tehtävästä sopimuspohjaisesta yhteistyöstä.

Toimialueemme on koko Suomi ja Pohjoismaat. Toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa.

ARVOT

Kaikki toiminta perustuu asiakkaan tarpeeseen ja tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Asiakkaan tuotteiden ja siihen kuuluvien prosessien tuntemus on tärkeää, näin pystymme räätälöimään kuljetusketjun mahdollisimman kustannustehokkaasti alusta loppuun asti.

Huomioimme kaikessa toiminnassamme turvallisuusvaatimukset ja asiakkaan omat erityiset turvallisuusnormit. Vahvuutemme on moniosaaminen ja ammattitaitoiset kuljettajat, olemmekin erittäin ylpeitä henkilökunnastamme. Ylläpidämme ja kehitämme henkilöstön ammattitaitoa kuoluttamalla. Huolehdimme, että henkilöstöllä on riittävät tiedot ja välineet turvalliseen työskentelyyn.


Tuottamamme kuljetuspalvelut toteutetaan tilanne ja mahdollisuudet huomioiden mahdollisimman ympäristöystävällisesti.